http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Sretan završetak

Najavljen The Bureau: XCOM Declassified

xcom
Datum objave:
26.04.2013 15:22
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
2K je napokon službeno najavio The Bureau: XCOM Declassified
Nakon brojnih odgađanja i čudesnih stvari koje su se izdogađale proteklih tjedana, 2K je službeno najavio The Bureau: XCOM Declassified. Također, igra više nije first-person-shooter već je third-person, squad-based pucačina fokusirana na taktičku borbu. Radnja igre smještena je u 1962. godinu u vrijeme Kennedyjeve administracije te je početak priče moderne XCOM inicijative, koja je bila igriva u prošlogodišnjoj uspješnici XCOM: Enemy Unknown.

 

'Originalni zadatak Bureaua bio je istražiti seriju incidenata za koje je Vlada mislila da su infiltracije Sovjeta te da su uvod u nuklearni rat. Nakon nekog vremena ispostavilo se da su incidenti više vanzemaljske naravi' rekla je Alyssa Finley, potpredsjednica 2k Gamesa.

 

 

'The Bureau se mora brzo adaptirati u organizaciju koja će identificirati vanzemaljske prijetnje, pronalaziti načine na koje će upotrijebiti vanzemaljsku tehnologiju protiv njih te prikriti dokaze o njihovom postojanju da američka javnost može nastaviti svoje normalne živote bez saznanja da im je država upravo bila napadnuta od vanzemaljske sile'.

 

U novom XCOM-u igrači se nalaze u ulozi specijalnog agenta Williama Cartera koji vodi odred agenata u real-time borbama (za razliku od turn-based borbe u Enemy Unknown). The Bureau se također fokusira na alate i tehnologiju tako da će igrači imati pristup dodatnoj tehnologiji kako će igra odmicati.

 

 

U klasičnoj XCOM maniri smrt agenata bit će trajna. 'Kako agenti napreduju, sve više ćete ih moći prilagođavati svojem stilu igre, no kad jednom umru to je trajno. Morat ćete regrutirati novog agenta koji možda nije toliko snažan, ali borba se nastavlja' ističu iz 2K Gamesa.

 

Izlazak igre najavljen je za 20. kolovoz za Xbox360, PS3 i PC, a njegova cijena bit će 59.99 dolara.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije