http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SVE U JEDNOM

Najavljeno 'legendarno' izdanje Skyrima

dragon1
Datum objave:
27.04.2013 13:25
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bethesda će objaviti 'Legendary Edition' najnovijeg dijela The Elder Scrolls franšize koji će obuhvaćati originalnu igru te sva tri DLC-a

U lipnju će se na policama trgovina pojaviti tzv. 'Legendary Edition' izdanje Skyrima, petog dijela u The Elder Scrolls franšizi. Radi se o jednom od najboljih RPG naslova u nekoliko posljednjih godina kojemu će u ovom izdanju instantno biti pridružena i sva tri DLC-a: Dawnguard, Hearthfire i Dragonborn.

 

 

Ova vijest dolazi samo nekoliko dana po objavi Bethesde da prestaje daljnji razvoj na dodatnim sadržajima za Skyrim kako bi se mogli posvetiti novim projektima. Cijena 'legendarnog' izdanja biti će 60 američkih dolara, a igra će se u isto vrijeme (7. lipnja) pojaviti na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije