http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Svibanjska prašina

Najavljen datum izlaska Dusta 514

Dust_514-2
Datum objave:
28.04.2013 07:27
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
CCP je objavio da će Dust 514 izaći 14. svibnja

CCP je vijest objavio na EVE Fanfestu koji se održavao na Islandu od 25. do 27. travnja. Također, informacija je potvrđena i preko službenog Dust 514 Twitter računa.


Islandski studio potvrdio je i da će Dust 514: Neocom, aplikacija za PlayStation Vitu, izaći ovog ljeta. Ova aplikacija radi u kombinaciji s vašom Dust 514 igrom te će igračima omogućavati pristup taktikama, statsima i informacijama o napretku igre.

 

 

Podsjećamo, Dust 514 je first-person-shooter smješten u Eve Online svemir koji omogućava igračima da sudjeluju u bitkama koje će imati utjecaj na Eve svemir. Igrači Eve-a mogu unajmiti igrače Dusta da se bore za kontrolu nad određenim planetima, a ishodi tih bitaka direktno će utjecati na političku moć i strukture Eve svemira kojima upravljaju igrači. Direktniji oblik interakcije su pojačanja zvana 'orbital bombardments'. U prijevodu, Eve igrač može poslati pojačanja obližnjim Dust prijateljskim snagama tako im pomažući u bitci.


Prošle godine kružile su glasine o izlasku igre u listopadu koje se očito nisu ostvarile, a Dust je umjesto toga nastavio svoju betu. Igra će biti dostupna samo za PlayStation 3, a bit će besplatna te će koristiti model mikrotransakcija.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije