http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRVAVI ZMAJ JE KRVAV!

Testosteron, neon i Krvavi zmaj!

original2
Datum objave:
29.04.2013 11:43
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Napokon na tri najpopularnije platforme dolazi Blood Dragon, samostalni dodatak za Far Cry 3 koji je i prije izlaska oduševio horde igrača svojim homageom akcijskim filmovima i trashu 80-ih godina prošloga stoljeća

Službenoj najavi Far Cry 3: Blood Dragona prethodilo je mnogo konfuznih informacijama koje se nikako nisu uklapale u filozofiju Far Cry franšize. Upravo zbog toga mnogi su smatrali da se radi o Ubisoftovoj šali za prvi april. Drugima pak ni to nije držalo vodu, jer – tko bi to uložio toliko u truda samo kako bi se našalio s igračima?!

 

Nakon toga na internetu su se pojavili prvi screenshotovi i soundtrack i mnogo je toga bilo jasnije. Kao što smo pisali u već nekoliko navrata, 'Blood Dragon' nema nikakve poveznice s Far Cryjem 3 osim mehanike gameplaya i otvorenog svijeta u kojemu se odvija radnja.

 

Igra je smještena u 2007. godinu što je zapravo budućnost iz perspektive 80-ih godina prošloga stoljeća, a za glavnoga protagonista angažiran je Michael Biehn, nekadašnja akcijska zvijezda koja se proslavila u filmovima poput Aliena i Terminatora.

 

Igra će se na tržištu pojaviti u srijedu i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama kao download-only naslov kojemu već sada mnogi predviđaju titulu najboljeg DLC-a u povijesti gaminga. Jedva čekamo!

 

 

 

Ostatak tjedna neće biti toliko uzbudljiv, ali svi zainteresirani moći će zaigrati maksimalno uvrnuti Zeno Clash II, nastavak originala koji je postao poznat po bizarnog dizajnu ali i gameplayu s obzirom da se igra igra iz prvoga lica a bori većinom samo – šakama.

 

Igra dolazi na PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

I na kraju, na PC platformu napokon dolazi i Fez, platformer kojije prošle godine na Xbox 360 platformi doživio fantastičan uspjeh. Igra dolazi u srijedu, a trenutno su u pripremi i verzije za Mac i Linux.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije