http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

zamjena za elizabeth?

Prvi DLC za BioShock Infinite donosi novog protagonista?

bio1
Datum objave:
30.04.2013 07:28
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ako je vjerovati podacima na LinkedIn profilu jednog od zaposlenika Irrational Games studija, u prvom DLC-u za Infinite mogao bi se pojaviti i novi suprotagonist

BioShock Infinite igra je koja je fantastična u gotovo svakom aspektu te je jedno od najboljih singleplayer iskustava u nekoliko proteklih godina. I dok horde igrača igru već igraju po drugi ili treći puta ili pak raspravljaju o njenom završetku, Irrational Games već marljivo radi na dodatnim sadržajima.

 

O njima još uvijek nema službenih informacija, no LinkedIn profil jednog od zaposlenika navodi kako Michael Shahan radi na 'animaciji za novog AI suprotagonista'. Što u prijevodu znači da će bi uz DeWitta u DLC-u umjesto Elizabeth mogao biti netko potpuno novi.

 

Svako nagađanje po ovom pitanju bilo bi potpuno neutemeljeno pa nam preostaje samo isčekivati prve službene informacije.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije