http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MICHAEL, FRANKLIN, TREVOR

Tri nova trailera za Grand Theft Auto V

gtav
Datum objave:
01.05.2013 11:38
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Rockstar je objavio trailera za svakog od tri protagonista u nadolazećem Grand Theft Autu

Novi Grand Theft Auto prvotno se trebao pojaviti već ovoga proljeća da bi na kraju bio odgođen za rujan. Rockstar je odgodu opravdao potrebom za dodatnim vremenom kako bi igračima na kraju bio ispostavljen što bolji proizvod.

 

Trenutno su u razvoju verzije za PlayStation 3 i Xbox 360, iako je sasvim izvjesno da će se nešto kasnije pojaviti verzija za PC, a možda čak i za next-gen konzole.

 

Kao što vjerojatno već znate i sami, Grant Theft Auto V biti će prvi GTA koji će imati čak tri protagonista na kojima će igrač moći trenutno preuzimati kontrolu po želji. O njima pak više možete pročitati u našoj opširnoj najavi iz pera Karla Šoltića.

 

Rockstar je pak sad objavio tri nova trailera, po jedan za svakog od tri protgonista – Michaela, Franklina i Trevora;

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije