http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'GHOSTS' MU JE IME

Službeno najavljen novi Call of Duty!

codg_1
Datum objave:
02.05.2013 02:19
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nagađanja koja traju već više od mjesec dana obistinila su se – novi Call of Duty zaista se zove 'Ghosts', a Activision je za nj objavio i prvi trailer

Još prije mjesec dana internetom su počele kolati glasine da se novi Call of Duty neće zvati 'Modern Warfare 4' već jednostavno 'Ghosts'. On će navodno biti smješten u blisku budućnost u kojoj su moderne vojske prisiljene koristiti zastarjelo (današnje) oružje iz još nepoznatog razloga.

 

Igra će navodno biti spin-off Modern Warfare franšize i to je zapravo sve što zasad znamo, čak i nakon službenog razotkrivanja igre koje se dogodilo prije nekoliko sati.

 

Activision je otkrio da će igra biti lansirana na PC, PS3, PS4 i 'next-gen platformama' i na prvu ruku iznenađuje izostanak Xboxa 360 na popisu. No, pitanje je što zapravo kemijaju Activision i Microsoft s obzirom da će prvi detalji o samoj igri biti objavljeni na službenom predstavljanju sljedeće Xbox konzole koje će se dogoditi 21. svibnja.  

 

Na razvoju igre radi Infinity Ward a 'Ghosts' će se na tržištu pojaviti 5. studenog ove godine;

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije