http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VITEŠKI MENADŽMENT

PlayToy Igra Dana: The King's League: Odyssey

kings league
Datum objave:
02.05.2013 12:34
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jeste li se ikad zamislili kao menadžera momčadi vitezova, čudovišta i čarobnjaka?

Playtoy je danas za vas pripremio poslasticu u obliku King's League: Odysseya, mješavine menadžmenta i strategije smještene u srednji vijek. Upakirana u simpatičan vizualni paket, te opremljena čitkim i jednostavnim izbornicima, ova strategija stavlja vas u čizme menadžera viteške družine. Vaš zadatak je vježbati vaš tim, upošljavati razne fantasy arhetipove poput vitezova i čarobnjaka, te unaprijeđivati sustave za treniranje. Svaka od klasa ima svoj put napredovanja, specijalnost i vještine, a samo je na vama kako ćete ih organizirati.

 

 

Jedini dio na koji izravno ne utječete je sama borba. Međutim, zahvaljujući organizaciji momčadi, vrlo je lako okrenuti stvari u svoju korist. Ovaj vizualno ispolirani i vrhunski zabavni razbijač slobodnog vremena od danas je dostupan na našem i vašem Playtoyu.

 

Ime: King's League: Odyssey
Žanr: Menadžment/Fantasy
Developer: Kurechii Studio
Komande: miš
Vrijeme igranja: 30min

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije