http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MISIJA: KINECT

Samohrani otac spiskao životnu ušteđevinu na automat iz lunaparka

banana
Datum objave:
02.05.2013 13:44
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Samohrani otac iz New Hampshirea odlučio je osvojiti Microsoft Kinect...na malo neortodoksan način

Koliko ste spremni dati za Microsoft Xbox Kinect? Hajte, budite iskreni. 50kn? 300kn? 900? Što kažete za 14,560kn? Otac iz New Hampshirea spada u zadnju kategoriju. Zašto? Zato jer je htio svima dokazati kako je karnevalski automat na kojem je moguće osvojiti gore spomenutu periferiju namješten. Ili barem tako on tvrdi. Henry Gribbohm, samohrani otac odlučio je dobiti taj Kinect, makar si uništio život. Prema njegovim riječima, potrošio je prvo 100$ na igri u kojoj bacate lopte u kadu (pod imenom Tub of Fun), da bi nakon toga povećao iznos na 300$, te na posljetku otrčao doma po ostatak ušteđevine i investirao sveukupno 2,600 dolara. Što je dobio?

 

http://boston.cbslocal.com/
Otac, financijski genij, nacionalni heroj...

 

Bananu s dredloksima. Naravno, priča se nastavlja jer Gribbohm planira tužiti firmu odgovornu za montiranje spomenutog prevarantskog automata. Ako pobijedi, mogao bi dobiti sav novac nazad zajedno sa pozamašnom odštetom. Ako ne uspije, uvijek mu ostaje divovska banana.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije