http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

na steamu

Tomb Raider i Star Wars na ogromnom sniženju preko vikenda

StarWars
Datum objave:
03.05.2013 11:48
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Steam već tradicionalno organizira još jedno ogromno sniženje cijena, ovaj puta za Tomb Raider i Star Wars franšize

Iako se najnovija Tomb Raider igra na tržištu pojavila relativno nedavno, već sada je možete kupiti na Steamu na ogromnom popustu od 50%. Klasično izdanje tako će vas stajati 25$ a nešto bogatiji 'Survival Edition' samo tri dolara više.

 

Još bolja stvar je 'Tomb Raider Collection', kolekcija od desetak igara, uključujući i ovogodišni reboot, koji možete kupiti po cijeni od zaista malih 35$.

 

Ova ponuda traje sve do 6. svibnja dokad i posebne ponude za Star Wars franšizu koja je trenutno na sniženju od nevjerojatnih 66%. Tako ćete za većinu igara morati izdvojiti tek po nekoliko eura, a samo Star Wars: The Force Unleashed II prelazi cifru od desetak eura.

 

Ovo je idealna prilika za ugrabite kultne igre poput Jedi Knight II: Jedi Outcast, Jedi Academy, Republic Commando ili pak Knights of the Old Republic. Lista igara duga je a u najboljem slučaju kupiti ćete ih sve u paketu i tako dodatno uštedjeti jer će vas u tom slučaju 14 igara stajati tek 30 eura.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije