http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TIMEGATE

Koautori 'Aliens: Colonial Marines' pred bankrotom

aliens colonial marines
Datum objave:
03.05.2013 11:56
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
TimeGate, studio koji je obavio dobar dio posla na jednoj od najgorih igara u nekoliko proteklih godina, zatražio je zaštitu od bankrota od strane države Texas

TimeGate studio najpoznatiji je po svojem FPS-u 'Section 8' i, nažalost, nakupini koda poznatoj pod imenom Aliens: Colonial Marines. Taj studio obavio je velik dio posla na igri pod navodnim nadzorom Gearboxa, no, budimo realni, da je ikakvog nadzora bilo, igra ne bi ispala kakva je. Bilo kako bilo, ta epizoda je iza svih nas osim iz Gearboxa i Sege koji su se našli na sudu pod optužbana da su obmanuli igrače promotivnim materijalima. A to je činjenična istina.

 

No, vratimo se TimeGateu. On je naime od institucija američke države Texas zatražio ulaz u stečaj kako bi se spasili od bankrota. Tvrtka je dužna negdje između '10 i 50 milijuna dolara', a u pitanju je čak 50-ak dužnika među kojima su i Epic Games ali i lokalne pizzerija kojoj, ne šalimo se, duguju 34$.

 

TimeGate trenutno radi na minimalističkom free-to-play FPS-u 'Minimum', no ova situacija njegov dovršetak stavlja pod veliki upitnik.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije