http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Dodatna sredstva

Uspješan Kickstarter za Camelot Unchained

unchained
Datum objave:
03.05.2013 13:20
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Igra je sakupila željenih dva milijuna dolara (i nešto više)
Camelot Unchained je, očekivano, ostvario zacrtani cilj od dva milijuna dolara iako još prekjučer igra nije dosegla željeni iznos. No, die-hard obožavatelji su u posljednjim satima kampanje odlučili odriješiti svoje novčanike te je donirano nešto više od 2,2 milijuna dolara.

 

U ovom slučaju doseći dva milijuna dolara znači nešto više od ostvarivanja spomenutog iznosa. Kao što smo pisali prošli mjesec, obećano je da ukoliko igra sakupi dva milijuna dolara, dobiti će još dodatnih tri milijuna za razvoj igre. Suosnivač City State Entertainmenta i veteran MMO industrije Marc Jacobs toliko je siguran u uspjeh novog Camelot MMO-a da će nadodati dva milijuna vlastitog novca dok preostalih milijun dolara dolazi od neimenovanih investitora.

 

 

'Posljednjih mjesec dana bilo je nevjerojatno putovanje za sve nas. Vjerovali smo da postoji publika za igru kakva je naša, što je ovim Kickstarterom i dokazano. Ono što nismo očekivali je kako brzo i strastveno je zajednica odlučila podržati naš projekt. Ne samo da je prosječna donacija na Kickstarteru daleko iznad prosjeka već su naši obožavatelji podržavali projekt na mnogo drugih načina – od pružanja ogromnih količina povratnih informacija do prevođenja informacija o igri na četiri jezika (francuski, njemački, japanski, korejski).

 

 

Camelot Unchained će koristiti vlastiti engine optimiziran za masovne PvP bitke, nešto na čemu je njegov prethodnik, Dark Age of Camelot, izgradio kultni status. Ovaj 3-faction fantasy MMO koristiti će building-block crafting system koji će omogućavati igračima da grade različite građevine čije će nacrte moći snimiti i prodati drugim igračima.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije