http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Glasine

Opcionalna pretplata za next-gen Xbox 15 dolara?

xbox
Datum objave:
05.05.2013 18:05
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iznos pretplate mogao bi biti veći nego što se pretpostavljalo
Na površinu su izronile nove glasine o next-gen Xboxu i opet nisu pozitivne. Glasina nagovještava da će navodni subvencionirani model sljedećeg Xboxa imati veću mjesečnu pretplatu od očekivanog.

 

Prema Paulu Thurrottu, novinaru Windows SuperSitea, prošlotjedno izvješće da će subvencionirani model Xboxa stajati 299 dolara i imati mjesečnu pretplatu od 10 dolara nije točno. Thurrott je na svom Twitteru nagovijestio da će jeftiniji model imati 5 dolara veću pretplatu, odnosno 15 dolara.

 

Glasinu je dodatno potkrijepio novinar The Verge portala, Tom Warren, napisavši na twitteru da pretplata 'uključuje i obitelj'.

 

 

Glasina slijedi iza nedavnih vijesti o tome da će Microsoft ponuditi dva modela plaćanja next-gen Xboxa; samostalna verzija stajati će 499 dolara dok će vas jeftinija verzija koštati 299 dolara, ali će imati mjesečnu pretplatu. Microsoft je već prije imao slične ponude s Xboxom360 koji je u tom paketu stajao 99 dolara s pretplatom od 15$.


Zasad su ovo samo glasine, a hoće li se obistiniti saznat ćemo 21. svibnja na službenom predstavljanju konzole.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije