http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SAM SVOJ MAJSTOR

Pogledajte pravi Dead Space Plasma Cutter

Dead Space Plasma Cutter
Datum objave:
06.05.2013 11:58
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Replike oružja iz video igara postaju problem jedino ako ih netko odluči učiniti funkcionalnima

U slučaju da ste igrajući Dead Space zamislili kako igrina oružja možda i imaju smisla, pripremite se za poslasticu. Patrick Priebe iz Laser Gadgetsa napravio je pravi funkcionalni Plasma Cutter - moćno oružje koje u igri koristite kako biste zločeste necromorphove sjeckali na komade. "Pravi" plasma cutter zaista JE funkcionalan, iako ne garantiramo da ćete s njime ubijati mrske aliene osim ako su nepokretni ili napravljeni od čokolade. Makar bio opremljen setom od tri lasera za ciljanje i jednim za rezanje, ovaj impresivni svemirski alat neće nikoga prerezati na pola. Osim, naravno, ako se isti legne na pod i dopusti vlasniku cuttera da ga pili oko sat vremena.

 

 

 

Bilo kako bilo, autor "pravog" plasma cuttera dovoljno je odgovoran da ne objavi nacrte ili način izrade. Jer, realno, jedina stvar koja nam još treba je horda klinaca koji trče okolo s pištoljem koji ispucava četiri laserske zrake i bez poteškoća pali šperploču sa par metara udaljenosti.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije