http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEXT-GEN STIŽE

Prednosti Watch Dogsa na PlayStationu 4

watchdogs
Datum objave:
06.05.2013 13:17
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ubisoft i Sony objavili su video prilog u kojemu su objašnjene različitosti između dvije verzije Watch Dogsa: one za sljedeću i one za aktualnu generaciju konzola

Kada je po prvi puta razotkriven, Watch Dogs se instantno nazvalo prvom next-gen igrom. To nije bilo sasvim netočno, ali nije ni sasvim točno. Naime, igra je u razvoju za PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platforme ali i za PlayStation 4 te sasvim sigurno i za sljedeći Xbox koji će biti predstavljen 21. svibnja.

 

S obzirom na ogromnu hardversku različitost između aktualne i sljedeće generacije konzola, logično je očekivati da će next-gen verzija imati neke prednosti. Tu će zasigurno biti nešto bolja grafika i 'življi' grad koji će biti napučeniji ljudima i aktivnostima neovisnim o našim radnjama. Nije ni to loše, ali potvrđuje tezu onih koji tvrde da Watch Dogs neće biti next-gen igra u punom smislu tog izraza.

 

 

Watch Dogs na tržištu će se pojaviti 22. studenog ove godine i to na PC, PS3, Xbox 360 i Wii U platformama dok će datum dolaska na PlayStation 4 i novi Xbox biti objavljen naknadno.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije