http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REstrikcije

PS4 Share Button će biti limitiran

ps4
Datum objave:
06.05.2013 13:50
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Share Button na Dualshocku 4 imati će ograničenja, nećete moći uploadati sve što želite
Na predstavljanju PlayStation 4 konzole u veljači Sony je otkrio i novi kontroler - Dualshock 4. Novi kontroler predstavlja napredak u odnosu na stari, pogotovo sa svojom Share tipkom koja je zauzela mjesto stare Select tipke.

 

Share tipka omogućavati će igračima da dijele svoje in-game aktivnosti preko PlayStation Networka i društvenih mreža. No, kako se otvorio velik broj mogućnosti tako će postojati i neka ograničenja u dijeljenju podataka. U prijevodu, igrači neće moći dijeliti sve što bi željeli.

 

 

 

'Postojati će dijelovi igre koje autori neće htjeti učiniti dostupnima svima da vide. Na primjer, na PlayStation Viti developeri mogu onemogućiti opciju snimanja screenshotova za pojedine scene, a Share Button će imati slični mehanizam. Kreatori igara možda neće htjeti omogućiti video zadnjeg bossa igre dijeljivim, što je samo jedan od primjera' rekao je predsjednik Sony World Wide Studios, Shuhei Yoshida.


Neke od ovih točaka drže vodu, npr. ne želite da vam prijatelj pokvari kraj igre uploadanjem screenshota ili videa na PlayStation Network ili na jednu od društvenih mreža. No, što s korisnicima koji žele dijeliti videe svojim pothvata s prijateljima ili samo žele napraviti walktrough video za nekog tko se muči s prelaženjem određenog dijela igre? Ovo su sve primjeri koje je Sony naveo kao savršeno mjesto za korištenje Share opcije na predstavljanju konzole u veljači dok sad, u neku ruku, pobijaju te tvrdnje.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije