http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

USKORO I SLUŽBENO?!

Grand Theft Auto V dolazi i na PC?

gta_big_1
Datum objave:
07.05.2013 07:10
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako se dolazak nove igre u GTA franšizi na PC čini sasvim logičnim, igra je zasad službeno najavljena samo za PlayStation 3 te Xbox 360 platforme

Grand Theft Auto V na tržištu će se pojaviti 17. rujna ove godine i to na PlayStationu 3 i Xboxu 360. S obzirom na pristutnost svih prethodnih igara na PC-u, vrlo je lako zaključiti da će se to dogoditi i s 'peticom', pa makar sa zakašnjenjem u odnosu na Microsoftovu i Sonyjevu konzolu.

 

 

Službeni stav Rockstara je da se o verzijama za PC i Wii U zasad još uvijek samo razmišlja. No, prema svemu sudeći, moguće je da je portanje na PC platformu već započelo. Naime, nekoliko njemačkih online trgovina u ponudu je već stavilo PC verziju igre, pa čak i njemački Amazon koji se u prošlosti gotovo uvijek pokazao točnim. Jedan drugi site – GamesOnly.at – čak je naveo detalje bogatijeg, specijalnog izdanja igre.

 

Naravno, ove informacije u međuvremenu su maknute, iako je PC verzija na Amazonu u vrijeme pisanja ovoga teksta još uvijek dostupna.

 

 

Sada preostaje samo pričekati i službenu potvrdu od strane Rockstara.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije