http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TRIJUMF ZA LJENČINE

Lego Karusel koji mijenja vaše Xbox360 diskove

karusel za xbox
Datum objave:
07.05.2013 12:43
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Konačno! Izmišljen je stroj pomoću kojega ćete izbjeći sve neugodnosti ustajanja iz kauča i mijenjanja medija u vašem Xboxu

Znate o čemu govorimo. Sjedite na kauču u gaćama, prekriveni plahtom. U krilu vam je posuda puna čipsa, pored vas elegantno i vrlo stabilno naslonjena čaša puna Coca Cole i upravo, ali UPRAVO ste završili sa jednom igrom. Preko puta vas mrsko gleda vaša Xbox 360 konzola. Hoćete li se ustati i riskirati proljevanje cole i rasipanje čipsa? Ili ćete, kao pravi primjerak ljudske vrste, nabaviti kontrapciju koja umjesto vas mijenja diskove na vašoj konzoli.

 

 

Ovo elegantno odrađeno tehnološko čudo koristi Lego kockice, android aplikaciju i Lego Mindstorm kako bi umjesto vas bez ikakvih poteškoća mijenjalo medije u vašoj omiljenoj Xbox360 konzoli. Sad, to što izgleda kao da su vam šestogodišnji nećaci uletjeli u sobu i odlučili napraviti lunapark, nije bitno. Bitno je da bezbrižno možete rotirati između Call of Dutya i Gears of Wara. CARPE DIEM!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije