http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI POREDAK

Najavljen Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein1_31527_screen
Datum objave:
08.05.2013 07:18
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kao što se i nagađalo nekoliko proteklih tjedana, Bethesda je zaista najavila novu Wolfenstein igru koja će biti smještena u alternativnu povijest u kojoj su pobjedu u Drugom svjetskom ratu odnijeli – Nacisti

Prije nekoliko tjedana Bethesda je objavila da prestaje s produkcijom dodatnih sadržaja za Skyrim i da sve snage prebacuje na novi projekt. Mnogi su pomislili kako se radi o novoj Fallout igri, a drugi da se radi o Wolfensteinu. Ovi drugi bili su u pravu, službeno je sada potvrdila i Bethesda.

 

Igra pod kodnim imenom 'Project Tungsten' zapravo je Wolfenstein: The New Order, FPS koji će biti smješten čak 15 godina nakon Drugog svjetskog rata. U alterntivnoj verziji povijesti Nacisti su ipak izvojevali pobjedu i pokorili svijet a na dobro poznatom protagonistu B.J. Blazkowiczu je da ih još jednom porazi.

 

Igra se navodno gradi na temelju iD Tech 5 enginea koji smo u akciji po prvi puta mogli vidjeti u Rageu.

 

Na razvoju igre radi MachineGames, studio sazdan od bivših članova Starbreeze studija, a Bethesda je objavila i prvi trailer za igru koja je u razvoju za PC, PS3, Xbox 360 i next-gen konzole iako Bethesda 'namjerno još ne želi otkriti koje' što bi mogli značiti da će se igra ekskluzivno pojaviti samo na Microsoftovoj ili samo na Sonyjevoj konzoli.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije