http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

THE NEW ORDER

Novi Wolfenstein bez multiplayera

wolfenstein-the-new-order
Datum objave:
09.05.2013 10:54
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Najnoviji dio franšize koja dobar dio slave duguje upravo svojim multiplayer komponentama neće imati multiplayer

Prije dva dana Bethesda je napokon razotkrila svoj novi projekt. Radi se o Wolfenstein: The New Order, najnovijem dijelu kultne franšize koja se tradicionalno odvijala za vrijeme Drugog svjetskog rata. 'The New Order' smješten je pak u 1960. godinu, 15-ak godina nakon što su Nacisti izvojevali pobjedu u ratu i uveli novi društveni poredak temeljen na teroru i strahu.

 

Na razvoju igre radi MachineGames, studio koji su osnovali bivši članovi Starbreeze studija i koji iza sebe zapravo još uvijek nemaju ni jedan projekt. Upravo oni otkrili su da 'The New Order' neće imati multiplayer što znači da će to biti prva igra u franšizi nakon punih 20-ak godina koju nećemo moći zaigrati u multiplayeru.

 

Zašto je tomu tako, još nije objasnila ni Bethesda a ni MachineGames. Očito nam ne preostaje ništa drugo nego zaigrati još pokoju rundu legendarnog Enemy Territoryja.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije