http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOG FROSTBITE 3 ENGINEA

Sljedećih 15 igara iz EA ne dolazi na Wii U

Battlefield-4-Promo
Datum objave:
09.05.2013 11:00
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
EA nikada nije pokazivao naklonost najnovijoj Nintendovoj konzoli, a sada su još jednom potvrdili da će Wii U zaobiči sve igre temeljene na Frostbite 3 engineu

Odmah po najavi Battlefielda 4 i novog Frostbite 3 enginea iz EA je potvrđeno da engine neće podržavati Wii U platformu. Kao – igre će se moći producirati na spomenutom engineu, ali to neće imati pretjeranog smisla s obzirom da Wii U neće moći iskoristit većinu blagodati novog Frostbitea.

 

S obzirom da će se većina nadolazećih igara iz EA temeljiti upravo na Frostbiteu 3 to znači samo jedno – sve će u širokom luku zaobići Wii U. Poznato je da će Mass Effect 4, Dragon Age 3 i nekoliko još nenajavljenih Star Wars igara biti temeljene na tom engineu. EA je broj igara zaokružio na 15, a Johan Anderson iz DICE-a objasnio je da su na Wii U testirali Frostbite 2 i to nije prošlo dobro pa su s 'trojkom' u potpunosti odustali od Nintendove konzole.

 

Željeli to priznati ili ne, Nintendova konzola u sve je većim problemima.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije