http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NIJE IM BAŠ STALO...

Nintendovi Wii U Dev Kitovi "sakupljaju prašinu"

original
Datum objave:
09.05.2013 12:36
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Izgleda kako developeri sve manje mare za Wii U

Sudeći prema uznemirujućim vijestima iz mnogih developerskih tabora, čini se kako Wii U nikako ne uspjeva postići potencijal o kojem njegovi tvorci već duže vremena pričaju. Da, radi se o konceptualno impresivnom uređaju. Međutim, kako stvari stoje u pravom svijetu gdje developeri očekuju novac za svoje radove? Pogotovo ako žive od razvoja igara? Desi se nešto slično kao u Avalancheu - developeru čuvenog Just Cause serijala.

 

 

Njihov predstavnik je u nedavnom intervjuu izjavio kako Wii U dev kitovi koje im je Nintendo uručio trenutno sakupljaju prašinu. Naime, nije problem u tome što oni ne žele raditi igre za Wii U. Problem je u tome što oni planiraju na svojim igrama i zaraditi ciljanjem na šire tržište. Nakon što su ih upitali je li razlog ovakvog stava mali broj Wii U korisnika, developer je odgovorio: "U principu, da...". Divno, zar ne?

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije