http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OMG?

Pokemon Red pretvoren u balet

pokemon
Datum objave:
10.05.2013 14:55
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Talent, smisao za humor i ljubav prema video igrama zaista nemaju granica

Kada smo prvi put naišli na ovu baletnu obradu čuvenog Pokemon: Reda mislili smo kako se radi o dvominutnom clipu u kojem sa gomilom toalet humora. Međutim, ono što nas je dočekalo je polusatna fantastično režirana predstava koja nas je ostavila bez daha. Da bude savršeno jasno: Pokemon balet režiran je sa strane Andrewa Plotnera, izveden je u Creighton Lied Arts Centru te prati sve događaje Pokemon Reda - od izbora pokemona kod profesora Oaka, preko sukoba s Timom Raketa, pa sve do neizbježnog finala. Svesrdno vam preporučamo da si uzmete pola sata, stisnete full screen i uživate, jer ovo je zaista nešto posebno!

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije