http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

beskonačni xbox

Novi Xbox zove se 'Xbox Infinity'?!

xbox
Datum objave:
10.05.2013 15:51
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Od službenog predstavljanja nove Microsoftove konzole dijeli nas tek desetak dana, a nagađanja o njenom imenu sve su glasnija

Već godinama se nasljednik Xbox 360 konzole označava s 'Xbox 720'. Njegovo je pak kodno ime Durango, a kodna imena nikada nemaju veze s finalnim imenom proizvoda. Prema ranijima glasinama, Microsoft je razmišljao i o imenima 'Xbox 8' te jednostavno – 'Xbox', baš kao i prethodnik Xboxa 360.

 

Na kraju je, čini se, prevladalo sasvim neočekivano ime 'Xbox Infinite' i to pod sloganom 'Beskonačna zabava. Beskonačne mogućnosti.' Ipak, valja imati na umu da se i dalje radi tek o glasinama i jedino što se može utvrditi sa sigurnošću je to da ćemo ime nove Microsoftove konzole znati 21. svibnja kada će ona biti predstavljena u Washingtonu.

 

Glasine o imenu 'Infinity' donosi IBTimes koji prenose i nedavna nagađanja da Respawn Games, studio sastavljen od odmetnika Infinity Warda radi na next-gen Xbox ekskluzivi tj. multiplayer FPS-u koji bi trebao biti za novi Xbox ono što je Halo bio za Xbox 360.

 

Zanimljivo, Activision je nedavno objavio da će prve detalje o Call of Duty: Ghosts objaviti upravo na predstavljanju treće Microsoftove konzole.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije