http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Neke nove sjene

Novi gameplay video za Shadow of the Eternals

ShadowOfTheEternals_Launch01
Datum objave:
11.05.2013 18:08
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Precursor Games izbacio je novi gameplay video u kojem temeljito pokazuje work-in-progress scenu
Shadow of the Eternals duhovni je nasljednik kultnog Gamecube hita Eternal Darkness: Sanity's Requiem za čiju je kreaciju odgovoran Silicon Knights studio. Silicon Knights je kasnije upao u financijske probleme koji još uvijek traju te je dio zaposlenika, uključujući i direktora Shadow of the Eternals igre Denisa Dyacka, prešao u Precursor Games.

 

Također, prije nekolika dana studio je kupio preostalu imovinu Eternal Darkness: Sanity's Requiem igre te će to iskoristiti u novom Shadow of the Eternals.


'Istina je da smo kupili dio art sredstava od Silicon Knights studija. Sretni smo što ćemo moći iskoristiti sredstva koja su razvili talentirani zaposlenici Silicon Knightsa' rekao je izvršni direktor Precursor Games studija Paul Caporicci.

 

Podsjetimo, Silicon Knights našao se u nevoljama nakon nekoliko neuspjelih naslova, a dotukla ih je tužba protiv Epic Gamesa koju su izgubili, a što je studio koštalo 4.5 milijuna dolara. Povrh toga sud je odlučio da studio iz prodaje mora povući i uništiti sve igre koje se napravljene na Unreal 3 engineu, a to je uključivalo Too Human, X-Men Destiny, The Sandman, The Box/Ritualyst i Siren in the Maelstrom (posljednja tri naslova bili su projekti koji nisu bili ni službeno najavljeni).


Video pokazuje jedan od 'Sanity Eventova' koji će biti prisutni u Shadow of the Eternals i to sve na CryEngineu 3. Isto tako, igra ima aktivan crowd-funding projekt na kojem se nada da će prikupiti 1.5 milijun dolara. Zasad je donirano 140 tisuća dolara, a do kraja projekta preostalo je još 26 dana. Ukoliko uspiju prikupiti željena sredstva, igra će izaći za Wii U i PC.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije