http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Gledaj pas

Novi gameplay video za Watch Dogs

watchdogs
Datum objave:
12.05.2013 18:57
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
U sporo nedjeljno popodne na internetu je osvanuo novi gameplay video za Ubisoftov next-gen naslov
Dosad neviđeni gameplay video prikazuje protagonista Aidena Pearcea u otvorenom svijetu Chicaga te pokazuje kako Aiden koristi okolinu u svoju korist.

 

Watch Dogs je open-world igra u kojem igrač kontrolira spomenutog lika koji može hakirati u različite sustave koji su pak povezani s centralnim sustavom grada (ctOS). ctOS kontrolira svaki kutak Chicaga, a Aidenova snalažljivost i hakerske vještine omogućuju igraču da zadatke misija rješava na nekoliko različitih načina.

 

 

Ubisoft je izlazak igre najavio za 19. studeni ove godine, a izaći će na Wii U, PlayStationu 3, Xboxu360 i nadolazećem PlayStationu 4.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije