http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KOMERCIJALNI USPJEH

BioShock Infinite u gotovo četiri milijuna primjeraka

bio1
Datum objave:
14.05.2013 09:39
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Take Two je objavio da je BioShock Infinite financijski daleko najuspješnija igra u franšizi, a dosad je prodana u gotovo četiri milijuna primjeraka

BioShock Infinite se, podsjećamo, na tržištu pojavio na samom početku ovoga mjeseca i odmah primio nevjerojatne kritike. Bacimo li pogled na Metacritic, igra, ovisno o platformi, nosi ocjene između 9.3 i 9.5 što je fantastično s obzirom da njen razvoj nije bio sasvim bezbolan proces. Igru smo, naravno, zaigrali i sami i radi se o, bez ikakvih sumnji, jednom od najozbiljnijih kandidata za igru godine.

 

Iako su i prva dva BioShocka – posebno prvi – bili genijalni, ni jedna nije postigla izvanredne komercijalne rezultate. S dolaskom Infinitea i to se promijenilo, ponosno je istaknuo Take-Two Interactive. Naime, igra je dosad prodana u čak 3.7 milijuna primjeraka što je izvanredan uspjeh.

 

Također, Take-Two je zabilježio veliki interes za tzv. 'Season Pass' iliti svojevrsnu pretplatu koja u čiju će cijenu ići prva tri DLC materijala koja su u pripremi za Infinite.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije