http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

redkit

Objavljeni alati pomoću kojih je razvijan The Witcher 2

the_witcher_2_enhanced_edition_wallpaper__war_by_secondchildrenasl-d4t8kkf
Datum objave:
14.05.2013 09:43
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Poljski razvojni studio CD projekt RED objavio je službene alate pomoću kojih će igrači moći bez mnogo problema raditi na vlastitim modovima

Jedan od najboljih RPG naslova u nekoliko proteklih godina je i The Witcher 2 o kojemu su ispisani gotovo samo hvalospjevi. U međuvremenu je najavljena i treća igra u franšizi, a kako bi se do njena izlaska obožavatelji imali s čime zabavljati, CD Projekt je objavio REDkit, alat pomoću kojega će igrači i potpuni amateri moći raditi vlastite modove za igru.

 

REDkit omogućava kreaciju novih likova, questova te izmjenu terena i biljnoga svijeta.

 

 

Podsjećamo, CD Projekt trenutno radi na dva odvojena projekta: na The Witcheru 3 za kojega tvrde da će imati najveći otvoreni svijet u povijesti gaminga te na intrigantnom RPG-u nazvanom 'Cyberpunk 2077'. On će se na tržištu pojaviti tek 2015. godine.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije