http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GLADNA ČUDOVIŠTA

Playtoy igra Dana: Feed me Moar

Feed Me Moar
Datum objave:
14.05.2013 15:26
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Zaigrajte fizički puzzler kakav do sada niste vidjeli

U Feed Me Moar vaš zadatak je nahraniti čudovišta. Zvuči jednostavno u startu. Međutim, kako biste im usta napunili hranjivom kašom, potrebno je rearanžirati nivo tako tekućina dođe do njih. Da, pogodili ste - kaša ima svoju jedinstvenu fiziku, a vaš je zadatak da kao u klasiku Incredible Machine iskoristite logiku kako biste predmete na svakom nivou prearanžirali u korist improviziranom "hranotoku".

 

Igra strahovito podsjeća na nekoliko popularnih mobilnih naslova poput Where's My Water i Cut The Rope, no to ju i dalje ne čini manje zabavnom. Kako biste ju zaigrali treba vam svega par minuta vježbe i tutoriala, a vrijeme prosječnog "sjedenja" nije dulje od desetak minuta, što je idealno za malu pauzu poput ručka. Feed Me Moar već danas možete zaigrati na Playtoyu.

 

Ime: Feed me Moar
Developer: Kongregate
Žanr: Slagalica
Komanda: Miš
Vrijeme igre: 5min

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije