http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ROBOTIZIRANI NACIJI

Novi screenshotovi za Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein1_31527_screen
Datum objave:
15.05.2013 09:45
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Bethesda je objavila nove screenshotove za nedavno najavljeni Wolfenstein s kojim ovoga puta razvojni studio Id Software nema baš nikakve veze

Sredinom prošloga tjedna Bethesda je napokon najavila svoj novi projekt. Za razliku od nagađanja da se radi o novom Falloutu, Bethesda je najavila Wolfenstein: The New Order, novi dio kultne franšize čiji se posljednji nastavak na tržištu pojavio 2009. godine.

 

Naravno, na samom razvoju igre ne radi Bethesda već dosad nepoznati i tek formirani studio MachineGames kojemu je ovo prvi projekt. Igra će se, sasvim očkivano, temeljiti na Id Tech 5 engineu koji smo po prvi puta mogli vidjeti u Rageu koji je pak imao užasnih problema s učitavanjem tekstura ali i njihovom vrlo niskom razlučivošću.

 

S obzirom na prve screenshotove, čini se da 'The New Order' neće imati sličnih problema;

 

 

Podsjećamo, The New Order biti će smješten u alternativnu povijest i to punih 15 godina nakon završetka Drugog svjetskog rata u kojemu su pobjedu izvojevali upravo Nacisti. Igrači će još jednom preuzeti ulogu već poznatog protagonista B.J. Blazkowiczu u njegovom pohodu da preuzme kontrolu nad oružjem koje je Nacistima omogućilo pobjedu i svjetsku prevlast.

 

Igra je u produkciji za PC, PS3, Xbox 360 i PlayStation 4 platforme te najvjerojatnije i za novu Xbox konzolu.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije