http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BEZ ODGODE

PlayStation 4 ipak već ove godine u Europi?!

ps4
Datum objave:
15.05.2013 09:56
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako će se nova Sonyjeva konzola na tržištu pojaviti ove godine, iskustvo prošlih konzola nalaže da će se ona prvo pojaviti u Japanu a tek nekoliko mjeseci kasnije i u ostatku svijeta

PlayStation 3 na tržištu se pojavio 11. studnenog 2006. godine i to u Japanu. Tjedan dana kasnije konzolu su mogli kupiti stanovnici Hong Konga, Tajvana, SAD-a i Kanade. Tek u ožujku 2007. godine konzola je napokon stigla i na tržište Europe.

 

Mnogi su sasvim logično zaključili da će se nešto slično dogoditi i s izlaskom PlayStationa 4, no CVG donosi glasine prema kojima Sony namjerava konzolu odmah lansirati i u Europi i to – zbog Microsofta. Naime, Sonyjevi stručnjaci navodno očekuju da će Microsoft Europu odrediti kao jedno od žarišta za lansiranje nove Xbox konzole a kako im se ne bi opet dogodila situacija u kojoj se PlayStation 3 na tržištu pojavio gotovo godinu dana nakon Xboxa 360, Sony ništa ne želi prepustiti situaciji.

 

Istinu o ovome najvjerojatnije ćemo saznati na nadolazećem E3-u.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije