http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REMEMBERING

Igra koju igrate - slušanjem

remembering
Datum objave:
16.05.2013 12:19
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Koliko ste puta pokrenuli naslov koji od vas ne zahtjeva da konstantno zurite u monitor?

Remembering je nezavisni naslov koji od igrača traži da svoju okolinu iskusi prije svega kroz medij zvuka, stavljajući vizuale na drugo mjesto. Zahvaljujući 3D zvuku, te pametnom dizajnu svijeta u kojeg je igrač smješten u igri ćete uživati drukčije nego u većini toga što danas postoji na gaming tržištu. I da, u slučaju da nemate slušalice, predlažemo da ih od nekud izvučete, jer igra zaista najbolje funkcionira s njima.

 

 

Poanta kod Rememberinga je promatranje, odnosno osluškivanje svoje okoline gdje zahvaljujući promjenama u glazbenoj pozadini igrač dobija ideju kako napredovati. Ovaj neobični dragulj indie gaminga potpuno je besplatan i može se skinuti ovdje.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije