http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GT6

Službeno najavljen Gran Turismo 6

gt-15th-anniversary-638x358
Datum objave:
16.05.2013 13:05
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Gran Turismo 6 je u razvoju za PlayStation 3, a izaći će krajem godine
Sony je službeno najavio novi nastavak Gran Turismo franšize, a prema riječima studija izlazak GT-a 6 planira se za 'blagdane 2013. godine'.

'Želio bih objaviti da razvijamo Gran Turismo 6 za PlayStation 3 za ovogodišnju sezonu blagdana' otkrio je keator franšize i predsjednik Polyphony Digital studija Kazunori Yamauchi.


'Gran Turismo 6 imati će i potpuno novi engine koji će PlayStation 3 iskoristiti do kraja. Physics Engine će biti dorađen kao i ovjes, gume i aerodinamičko modeliranje. Gran Turismo 6 imati će 1200 automobila kod izlaska što je 200 više od Gran Turisma 5. Kasnije ćemo dodati još više automobila' ističe Yamauchi.

 

 

 

Svi automobili i staze iz Gran Turisma 5 bit će sačuvane. Prilikom izlaska Gran Turismo 6 imati će 33 lokacije, 71 stazu od kojih će 19 biti potpuno novo, a svaki mjesec će se nadodavati nove putem DLC-ova. Također, bit će dostupan i novi 'course maker' te će se igrače poticati da stvaraju svoje vlastite trkačke zajednice i natjecanja.


Sony je istaknuo da će novi GT 6 imati 'povezanost proširenu na ostale uređaje kao štu su smart phoneovi i tableti te će imati povećane socijalne i community funkcije'.

Na upit o PlayStationu 4, Kazunori Yamauchi rekao je da još uvijek razmatraju tu opciju, 'no za ovu sezonu blagdana mislili su da je izlazak na PlayStationu 3 bolji za korisnike'.

Gran Turismo 6 demo bit će dostupan na E3 sajmu i Gamescomu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije