http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Yes, please

Novi screenshotovi za GTA V

gta_big_1
Datum objave:
17.05.2013 06:37
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Još nekoliko pogleda na najiščekivaniju igru godine

Rockstar je objavio još nekoliko Grand Theft Auto V screenshoteva. Na screenshotevima su prikazani i glavni protagnisti igre, tj. barem neki od njih.


Grand Theft Auto V najnoviji je dodatak slavnom Rockstarovom serijalu, a njegov izlazak očekuje se 17. rujna ove godine. Radnja ovog Grand Theft Auta smještena je u Los Santos te će, prema riječima studija, biti najveći otvoreni svijet dosad.

 

GTA 5 specifičan je i po tome što neće imati samo jednog igrivog lika već njih troje. Tri glavna protagonista su Michael, umirovljeni kriminalac, Trevor, propali pilot i Franklin, bivši pripadnik bande koji je u svojoj prošlosti radio za armensku mafiju.

 

 

 

 

 

 

Igra će izaći na PlayStationu 3 i Xboxu360.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije