http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DO 75%

Mass Effect i Borderlands 2 drastično sniženi na Steamu

me2
Datum objave:
17.05.2013 14:38
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Steam organizira još jedno od svojih fantastičnih sniženja, a ovaj su puta u ponudi Mass Effect, Borderlands i Counter Strike

Steam je poznat po svojim dnevnim i tjednim sniženjima, a upravo danas je organizirano jedno dnevno. Tako na ogromnom sniženju od 75% možete dobiti prve dvije Mass Effect igre. Prvi će vas tako stajati tek 3,74 Eura a drugi 4,99 Eura.

 

U ponudi na sniženju je i najnovija Counter Strike igra – Global Offensive koja je na popustu od 50% i može se kupiti za samo 5,49 Eura.

 

Mnoge će pak najviše razveseliti sniženje na Borderlands 2 koje iznosi čak 66%. Igra se sada tako može nabaviti za samo 13,59 Eura.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije