http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Snik pik

Diablo 3 na PS3/PS4 kontroleru

diablo 3
Datum objave:
19.05.2013 13:58
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
'Kontroler je kralj'

John Hight, direktor produkcije na Diablu 3, ističe kako je najuzbudljivija stvar u vezi PlayStationa 4, u Blizzardovim očima, upravo kontroler.


'Ovo nije miš, ovo je nešto potpuno drugačije za nas' nadodao je senior system designer u Blizzardu Jason Bender o Dualshocku 4. 'Raditi na konzolaškoj verziji Diabla 3 za nas znači da je kontroler kralj' nadovezao se lead console designer Josh Mosqueira.


Igrači na konzolama očekuju da im Blizzard omogući korištenje oba analogna sticka – to je nešto što igrači jednostavno pretpostavljaju da će moći raditi. Konzolaška verzija Diabla 3 imati će 'evasion roll' tehniku izmicanja udarcima što PC verzija nema.


Također, korisničko sučelje inventara je promijenjeno da bi više odgovaralo igračima konzola te je predstavljena 'quick equip' opcija koja omogućava igračima da pritiskom na 'up' tipku brzo pregledaju dobivene iteme i obuku ih.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije