http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

za točno dvije godine

Assassin's Creed film u kinima tek sredinom 2015-e

acb
Datum objave:
20.05.2013 09:59
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iako je u planu već više od godinu dana, Assassin's Creed film nad čijom je produkcijom Ubisoft zadržao pravo posljednje riječi, u kinima će se pojaviti tek sredinom 2015. godine

Više od prije godinu dana Ubisoft je vrlo ozbiljno odlučio na film prenijeti neke od svojih najslavnijih franšiza. Tako je prvo najavljen Assassin's Creed film u kojemu će glavnu ulogu tumačiti Michael Fassbender te Splinter Cell film u kojemu će glavnom protagonista odigrati Tom Hardy.

 

Kako sve ne bi završilo u slijepoj ulici gdje najčešće završavaju filmovi snimljeni po igrama (i obratno!) Ubisoft je osnovao vlastitu producentsku kuću te će posljednju riječ u svim segmentima zadržati upravo – Ubisoft.

 

Ako je vjerovati pouzdanom Box Office Mojou, Assassin's Creed u kinima će se pojaviti 22. svibnja 2015. godine. Dakle, za točno dvije godine. Splinter Cell film vjerojatno ćemo čekati još duže.

 

Podsjećamo, Ubisoft trenutno radi na razvoju nove Assassin's Creed igre pod imenom 'Black Flag' o kojoj više možete saznati u našoj opširnoj najavi.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije