http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

kombinacija igre i tv serije

Quantum Break, nova igra autora Alan Wakea za Xbox One

quantum-break-reveal2
Datum objave:
22.05.2013 11:51
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Remedy Entertainment trailerom je na sinoćnom predstavljanju nove Xbox konzole predstavio i svoj novi projekt koji će objediniti igru i TV seriju

Quantum Break jučer je predstavljen isključivo trailerom koji objedinjava glumu i CGI scene bez detaljnih objašnjenja u čemu je tu zapravo riječ. Remedy Entertainment (Max Payne, Alan Wake) kasnije je u priopćenju za medije pojasnio da se radi o ekskluzivi za Xbox One, projektu koji će objediniti gaming i TV seriju te će igra imati izravan utjecaj na razvoj radnje u seriji. Da stvar bude bolja, doslovna svaki igrač moći će pogledati doslovno personalizirane epizode serije.

 

Najvjerojatnije će se za nekoliko dijelova u seriji snimati sve moguće opcije a igraču se prikazivati ona koju je odabrao tijekom igre. Zanimljivo.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije