http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Kinectomanija

Xbox One zahtijeva Kinect konekciju

xbox one
Datum objave:
23.05.2013 13:57
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Novi Kinect mora biti povezan s Xboxom One

Vlasnici originalnog Kinecta za Xbox360 imali su mogućnost isključiti uređaj, no to neće biti slučaj sa verzijom za sveprisutni Xbox One.

 

'Kinect mora biti spojen na Xbox One' rekao je potpredsjednik Microsoft Studiosa Phil Spencer. 'S gledišta kreatora igara to je sjajno jer imam jednu platformu koju moram ciljati'.

 

 

Spencer je također istaknuo da iako će Kinect uvijek biti spojen ne znači da će Xbox One igre pokušati integrirati fizičku aktivnosti na svakom koraku. 'Ono što vidim u stvaralačkom procesu je diskretno korištenje novog Kinecta. Kad je izašao prvi Kinect na Xboxu360 svi su mislili da ako ne skačete posred dnevne sobe ne igrate Kinect igru' nadodaje Spencer te u nastavku ističe brojne mogućnosti novog Xboxa One.

 

Ono što gaming javnost najviše brine je konstantna uključenost novog Kinecta. Prve reakcije na taj aspekt Microsftove next-gen konzole ne izgledaju najbolje, a budući vlasnici morati će prihvatiti činjenicu da ih Xbox One 'uvijek sluša i gleda'.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije