http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BLIC KVIZ

Možete li prepoznati sve ove pixel art super-heroje?

hulk
Datum objave:
24.05.2013 15:05
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sigurni smo kako će pravi znalci bez problema otkriti identitete ovih pikseliziranih junaka

Pixel art je, bez rezerve, jedan od naših omiljenih likovnih stilova. Em što nas podsjeća na zlatne dane gaminga, em što je toliko pun stila i jednostavnosti (pun jednostavnosti...sjedi, pet), da nas skoro svaki put razgali i natjera da u njega zurimo dok nam se glava ne pretvori u kocku. Ilustrator pod imenom Ercan Akkaya napravio je zanimljivu galeriju super heroja napravljenih u prekrasnom retro stilu, a na promatraču je da pokuša odgonetnuti o kome se radi.

 

Nama je, iskreno, za rukom pošlo prepoznavanje uglavnom mainstream heroja. Sigurni smo kako će mnogim čitateljima zadatak biti puno, puno lakši. Slike i rješenja možete pogledati ovdje.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije