http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Mnogo novca

Microsoft planira uložiti milijardu dolara u Xbox One igre

xbox_one
Datum objave:
24.05.2013 15:21
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Phil Harrison otkrio je da Microsoft ulaže mnogo financijskih sredstava u gaming iskustvo na Xboxu One
Nakon predstavljanja Xboxa One prije nekoliko dana još uvijek je nejasno gdje Microsoft točno stoji s igraćim aspektom konzole (televizijski dio je poprilično dobro objašnjen). Potvrđeno je da nezavisni developeri neće biti u mogućnosti sami izdavati svoje igre te će biti primorani surađivati s Microsoft Game Studios ili s nekim drugim izdavačem. Ovakva politika drugačija je od one kakve imaju Sony i Nintendo. Sony prihvaća nezavisne developere i potiče ih da stvaraju i sami objavljuju svoje igre na PlayStation Networku.

 

Ono što gamere najviše brine je nedostatak informacija o tome kako će se Microsoft odnositi prema prodaji i kupnji korištenih igara za Xbox One. Zasad samo kruže glasine o naplaćivanju naknade za igranje svake korištene igre, a nadamo se da se one neće obistiniti. Nadalje, igre Xboxa360 neće biti igrive na next-gen Xboxu.

 

 

Unatoč ne baš sjajnim vijestima za gamere, Phil Harrison, potpredsjednik Microsoft’s Interactive Entertainment Businessa, u intervjuu je otkrio da je Microsoft odlučan u namjeri da pruži najbolje gaming iskustvo. Istaknuo je da Microsoft planira uložiti milijardu dolara u novi sadržaj, uključujući 15 igara koje studio razvija, od kojih su čak osam nove franšize.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije