http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

A TWIST OF FATE

Nova League of Legends animacija obara s nogu

Twist of Fate
Datum objave:
27.05.2013 11:11
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Riot Games je jučer izdao animirani film sličan onima na koje smo navikli samo u AAA naslovima

Čini se kako popularnost jedne od najpoznatijih "besplatnih" ackcijsko strateških online igara, League of Legendsa ne jenjava. Riot games jučer je objavio posebnu promotivnu animaciju uoči promocije nadolazećih prvenstava. Iskreno, stvar nam ne bi toliko odvukla pažnju da se ne radi o jednoj od boljih animiranih sekvenci koje smo vidjeli u posljednje vrijeme.

 

Istina bog, publika koje će se dotičnih par minuta akcije najviše dojmiti su uglavnom igrači gore spomenute igre. Međutim, nama, makar ne igramo onoliko koliko smo znali, definitivno godi činjenica da su po prvi put u povijesti LoL animacija u jednu odlučili ubaciti Fiddlesticksa (strašilo naoružano s vranama, za one koji ne govore LoL). Filmić traje 4 minute i 36 sekundi, te, kao što ste već i sami pretpostavljali, u sebi sadrži scenu u kojoj Ryze trči.

 

Za one kojima gledanje same animacije nije dovoljno, iskopali smo i poseban behind the scenes clip koji će ih zasigurno oduševiti.

 

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije