http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HARDCORE MODE

Playtoy Igra Dana: You Have To Burn The Rope

You Have To Burn The Rope
Datum objave:
27.05.2013 14:06
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ovih dana dosta je teško pronaći naslov koji vas od težine ne ubije u pojam

Igrači današnjice ponekad znaju biti preteške. Toliko teške da ih mnogi igrači ne mogu završiti. Forumi bruje prijetnjama smrću upućenima prema autorima igara, prodaja pada, a gdje ste vi? Doma, ili na pauzi za ručak, čitate ovaj članak i pitate se imate li SNAGU I VJEŠTINU za završavanje jedne od, realno gledano, najtežih platformskih igara ikad napravljenih.

 

You Have To Burn The Rope igra je napravljena za prave igrače. One koji ne štede živce ni psovke kada izgube život. Također, zbog inovativnog dizajna, naslov cilja na publiku koja nema baš previše vremena za igranje. Kako vam ne bismo upropastili iskustvo gaminga, većinu detalja o ovom izazovnom platformeru prepustiti ćemo in-game tutorialu. You Have To Burn The Rope izašao je prije preko četiri godine i do danas ga nitko nije završio. Spadate li među one koji će prekinuti prokletstvo? Postoji samo jedan način da to otkrijemo. Navratite na Playtoy i zaigrajte najteži naslov ikad napravljen.

 

Ime: You Have To Burn The Rope
Autor: Mazapan
Žanr: Platformska
Komande: Tipkovnica
Vrijeme igranja: 1 minuta

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije