http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'WHAT REMAINS'

Objavljena prva epizoda serijala inspiriranog 'The Last of Us'

tlou_2
Datum objave:
28.05.2013 08:47
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Grupa entuzijasta pod imenom 'Manifest Film' snimila je pilot epizodu igranog serijala koji je inspiriran najisčekivanijom PlayStation 3 ekskluzivom ove godine

'The Last of Us', potpuno nova igra Naughty Dog studija na tržištu će se pojaviti sredinom sljedećeg mjeseca i to isključivo na PlayStation 3 platformi. Svi oni koji igru napeto isčekuju u međuvremenu mogu uživati u pilot epizodi serijala nazvanog 'What Remains'.

 

Radi se o igranom serijalu inspiriranom upravo igrom 'The Last of Us' za koji je zaslužna grupa pod imenom 'Manifest Film'. Iako se ne radi o visokobudžetnom ostvarenju, pilot epizoda koja traje gotovo 20 minuta sasvim je solidna iako se ne može pohvaliti vrhunskom glumom.

 

Da ne duljimo, prvu epizodu možete pogledati ovdje a sljedeću epizodu možemo očekivati u skorašnje vrijeme;

 

What Remains - Episode 1 from Anthony Pietromonaco on Vimeo.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije