http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

na istočni front

Novi trailer za Company of Heroes 2

Company-of-Heroes-2
Datum objave:
28.05.2013 08:51
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Sega je objavila novi trailer za najisčekivaniji RTS ove godine koji nas pomalo uvodi u scenarij radnjom smješten na Istočni front

Jedan od najzanemarivanijih frontova u Drugom svjetskom ratu – onaj Istočni – napokon će biti u centru pažnje u nadolazećem Company of Heroes 2. Naime, priča će biti ispričana kroz bilješke generala sovjetske armije Leva Abramovicha Isakovicha. On je naime nakon rata završio u gulagu (radni logor op.a.) u Siberiji gdje ga vojni službenik ispituje o njegovom ratnom putu a radnja igre upravo će se odvijati unutar njegovih sjećanja.

 

Upravo to nam prikazuje i novi trailer za igru koji je u potpunosti napravljen od in-game scena;

 

 

Podsjećamo, igra će se na tržištu pojaviti 25. lipnja i to isključivo na PC platformi. Igru će izdati Sega koja je otkupila prava na igru od THQ-a nakon njegove propasti.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije