http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BIZARNO

Stalci za olovke napravljeni od - kontrolera

xbox360_eksplozija
Datum objave:
31.05.2013 12:55
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ovaj uredski pribor nije za gamere slabijeg srca

Ne spadamo među gamere koji nešto ovakvo smatraju svetogrđem, ali svejedno nam je jednako teško gledati u ovu seriju modificiranih kontrolera. Graeme Abraham, autor nadasve bizarnog uredskog pribora uspio je pogoditi estetiku koja će, kako nam se čini, biti šaka u oko svakome tko je ikad držao konzolaški kontroler u rukama. Svejedno, onaj sadistički dio u pozadini glave već nas neko vrijeme tjera da nabavimo jednog od njih.

 

Mislim, realno gledano - ideja je skroz ok. Evo, stalci čak i imaju USB port u slučaju da vam takvo što zatreba. Ovaj neupitno bizaran uredski pribor košta u prosjeku pedeset do sto kuna, a moguće ga je kupiti ovdje.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije