http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Gaming na prvom mjestu

Sony CEO: 'PlayStation 4 je za gamere'

playstation
Datum objave:
31.05.2013 13:09
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Izvršni direktor u Sonyju Kazuo Hirai istaknuo je da unatoč svim multimedijskim mogućnostima konzole, PlayStation 4 prvenstveno je građen za gamere

U valu nezadovoljstva koji je zavladao nakon predstavljanja Xbox One konzole i njegovih brojnih aplikacija koje nemaju veze s gamingom, Sony je iskoristio priliku te istaknuo činjenicu da će PlayStation 4 biti primarno gaming uređaj iznad sveg ostalog.


'Uistinu vjerujem da primarno tržite koje moramo zadovoljiti s novom konzolom je ono gamersko. Oni će biti podrška Playstationu 4 i pomoći će u širenju baze' rekao je Hirai.


Hirai je potvrdio postojanje ostalih non-gaming aplikacija, ali ih Sony neće naglasiti kod izlaska konzole kao što je to bio slučaj s PlayStationom 3 2006. godine.


'Sony će dodati nove multimedijske aplikacije, ali tek onda kada se uređaj formira kao prvenstveno gaming platforma. Želimo biti sigurni da stavljamo gamera na prvo mjesto. Ići ćemo dalje, ali započeti ćemo s igračem'.


'Za nas, sve se vrti oko gamera' ističe Kazuo Hirai.


Za razliku od Sonyja, Microsoft je predstavio Xbox One kao multimedijski uređaj na kojemu je igranje igara samo jedno od mnoštva stvari koje nudi. Ovakav pristup nije izazvao oduševljenje kod gaming populacije, a kako će se to odraziti na prodaju tek ćemo vidjeti.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije