http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEOVISNA PROCJENA

GTA V samo u prvoj godini u 18 milijuna primjeraka?!

gta_big_2
Datum objave:
31.05.2013 13:19
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
The Cowen Group kompanija predviđa da će se nadolazeći Grad Theft Auto samo u prvoj godini prodati u nevjerojatnih 18 milijuna primjeraka

Grand Theft Auto IV dosad je prodan u 25 milijuna pimjeraka a na tržištu se pojavio 2008. godine - prvo na PlayStationu 3 i Xboxu 360 a kasnije i na PC platformi. S obzirom da danas neku od spomenutih konzola ima čak tri puta više ljudi, The Cowen Group kompanija predviđa da će se GTA V prodati u čak 18 milijuna primjeraka i to u samo prvih 12 mjeseci prodaje.

 

Danas je pak na 'Technology, Media and Telecom' konferenciji izvršni direktor Take Two-a Strauss Zelnick izjavio da pretprodaja nadolazeće grand Theft Auto igre ide 'vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo dobro'. S obzirom da slavu GTA franšize uopće nećemo biti iznenađeni ako igra dostigne predviđene brojke.

 

Podsjećamo, GTA V zasad je najavljen za PS3 i Xbox 360 platforme a najvjerojatnije se radi i na verziji za PC. Također, vrlo vjerojatno će se igra sljedeće godine pojaviti i na konzolama sljedeće generacije – PlayStationu 4 i Xbox One-u.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije