http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RUKE!

The Elder Scrolls MMO ipak iz pravog prvog lica

The Elder Scrolls Online
Datum objave:
31.05.2013 14:34
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Unatoč najavama da neće sadržavati pogled iz prvoga lica po uzoru na The Elder Scrolls franšizu, kreatori istoimenog MMO-a ipak su promijenili mišljenje

ZeniMax Studio prošle godine je predstavio The Elder Scrolls MMO kao igru iz trećeg lica. Prilično standardno za MMO žanr, no ipak neobično za Elder Scrolls igru jer je popularna RPG franšiza u svakom svojem nastavku omogućavala igračima da igraju iz prvog lica.


Razlog zašto kreatori ESO MMO-a nisu htjeli implementirati pogled iz prvog lica je situacijska osviještenost. Prema riječima developera, 'želite vidjeti što se događa oko vas te je pogled iz trećeg lica nužan da biste bili svjesni događaja koji se odvijaju u vašoj neposrednoj blizini'.

 

 

The Elder Scrolls Online u stvari ima opciju igranja iz prvog lica, no prilično je loše izvedena te se ne vide ruke ni oružje za razliku od ostalih nastavaka Elders Scrolls franšize.


Na sreću, obožavatelji serijala pobunili su se protiv takve odluke i iako je ZeniMax prvotno odbijao implementirati takav način igranja, pritisak igrača promijenio je stav studija prema igranju iz prvog lica (s rukama!).


Igrači će biti u mogućnosti igrati The Elder of Scrolls Online iz iste perspektive iz koje su igrali u Skyrimu, Oblivionu itd. U prijevodu, oružje i ruke sad su sastavni dio igranja iz prvog lica.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije