http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'M8'

BMW predstavio svoje gaming kućište

bmw_m8
Datum objave:
01.06.2013 10:25
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača automobila predstavio je svoju viziju PC-a namijenjenog hardcore gamerima

BMW je predstavio M8 i ne, ne radi se o automobilu. Tvrtka najpoznatija po proizvodnji izvrsnih automobila predstavila je, vjerovali ili ne – gaming kućište. Kao što možete vidjeti u priloženoj galeriji, radi se o kućištu koje, ovisno o preferencijama, može biti postavljeno vertikalno ili horizontalno i dobrim je dijelom prozirno.

 

Na svakom kutu kućište ima po dvije drške za lakši transport koje ujedno i daju čvrstoću cijeloj konstrukciji. Sprijeda se izdvaja dugme koje je ujedno i display na kojemu se prikazuju informacije poput temperature u kućište i pomoću kojega se regulira temperatura putem tri moda; standard, speed i eco mode.

 

Cijena kućišta još uvijek nije poznata, no uopće ne sumnjamo da će biti – paprena.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije